Speurtocht kinderfeestje

Kinderen en speurtochten zijn altijd een goede combinatie. Zoeken naar de volgende opdracht en vervolgens weer door! Een speurtocht kinderfeestje is gegarandeerd een succes. We hebben diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje, waar ook in Nederland! 

Met onze speurtochten voor een kinderfeestje komen jullie op plekken waar je anders nooit zou komen.

Wij adviseren 2-6 deelnemers per smartphone. Wil je dus meerdere kinderen laten speuren, reserveer dan meerdere speurtochten.

LET OP: elke reservering moet dan even apart worden gedaan. Dit kan op dit moment niet anders, maar we zijn druk met een oplossing, zodat je meerdere speurtochten in één reservering kan doen. 

Speurtocht kinderfeestje in de bossen van Harderwijk

Even eruit en heerlijk door de bossen wandelen met het hele gezin of huishouden? Of zoekt u een leuk kinderfeestje voor kinderen van 8 t/m 12 jaar?

Undercover Kids

Ga aan de slag om de ambtsketting van de burgemeester weer terug te vinden! Speur door de stad en ontdek waar de dief geweest is. Lukt het jullie om de ambtsketting weer terug te vinden?
Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.