Speurtocht in Gelderland

Door de uitgestrekt bossen of landerijen, langs beken en riviertjes, maar vooral hele mooie tochten door Gelderland. Heerlijk wandelen met gezin, familie, vrienden of collega’s. Met onze speurtochten in Gelderland komen jullie op plekken waar je anders nooit zou komen.

Speurtocht in Gelderland; kosten?
Een speurtocht in Gelderland kost slechts € 14,50 per smartphone. Voor de specials geldt een kleine toeslag. Dus heb je meerdere teams voor bijvoorbeeld een teamuitje, familiefeest of wat anders, dan kan je meerdere speurtochten afnemen. Je betaalt per smartphone. We adviseren 1 tot 6 deelnemers per smartphone.

Speurtocht in Gelderland op jouw locatie?
Heb jij of ken jij een mooie locatie of plek waar we nog meer speurders blij mee maken? Meldt dan jouw speurtocht in Gelderland aan ons.Bel dan gerust voor de mogelijkheden of vul het formulier in op onze contactpagina

 

speurtocht in Gelderland

Undercover Kids

Ga aan de slag om de ambtsketting van de burgemeester weer terug te vinden! Speur door de stad en ontdek waar de dief geweest is. Lukt het jullie om de ambtsketting weer terug te vinden?

Fiets speurtocht Harderwijk speeltuinen

Ontdek de leukste -interactieve- speelplekken in Harderwijk met de nieuwe fiets speurtocht, bedacht door het kindercollege van Harderwijk.

Gezin of familie speurtocht Harderwijk

Even eruit en heerlijk door de bossen wandelen met het hele gezin of huishouden? Of zoekt u een leuk kinderfeestje voor kinderen van 8 t/m 12 jaar?

Stadswandeling Harderwijk:
Culturele speurtocht

Harderwijk is een bruisende, romantische, culinaire hanzestad aan het water. Wees welkom en ontdek Harderwijk met deze eingentijdse stadswandeling.

Speurtocht Harderwijk op het water:
BB-bootverhuur

Een dagje relaxed varen in de omgeving van Harderwijk, op het Wolderwijd of Veluwemeer. Een speurtocht over het water en langs de eilanden van het Veluwemeer! Heerlijk genieten met de tocht van +/- 2 uur.

Speurtocht Ermelo in de natuur:
Heerlickheijd van Ermelo

De Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus 4-sterren Hotel, Wellnesslocatie & Congrescentrum op de Veluwe. Vanaf Hotel de Heerlichkheid van Ermelo loop je zo de bossen in.

Speurtocht Putten in de natuur:
Brasserie Schovenhorst

In de ommuurde tuin van Landgoed Schovenhorst op de Veluwe staer deze speurtocht. Brasserie Schovenhorst bevindt zich net buiten het dorp Putten .

Speurtocht Elspeet in de natuur:
Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg

Het prachtige hotel en de bungalows bevinden zich op Landgoed Stakenberg, gelegen net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe.

Speurtocht Harderwijk door de stad:
Avontuurlijke stadswandeling

De Hanzestad Harderwijk herbergt vele historsiche schatten. Tijdens deze speurtocht komt u ze tegen en onderweg zijn ook leuke challenges te doen.

Autospeurtocht Veluwe:
Ontdek de Veluwe per auto

De Veluwe is per auto geweldig om te ontdekken. Vennen, bossen, heide velden, beken en zandverstuivingen. Stop onderweg om er van te genieten!

Speurtocht Garderen in de natuur:
Westcord Hotel Garderen

WestCord Hotel de Veluwe is prachtig gelegen.Tijdens een tocht, heb je zelfs de kans om wilde herten of zwijnen tegen te komen tijdens deze speurtocht, zeker als je vroeg in de ochtend gaat.

Speurtocht Harderwijk in de natuur:
Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk is gunstig gelegen aan de A28 in de Veluwse bossen. Eindeloos speuren dus!
speurtocht in Gelderland
speurtocht in Gelderland
speurtocht in Gelderland
Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.