Speurtocht in Flevoland

Flevoland is provincie met een jonge historie. Het is tenslotte ook de jongste provincie van ons land. Lange uitgestrekte wegen en akkers. Veel boomgaarden en diverse natuur parken. Flevoland noemt men ook wel het ‘nieuwe land’. Een speurtocht door deze provincie zal je zeker langs de mooie stekjes brengen!

Speurtocht in Flevoland; kosten?

Een tocht in Flevoland kost slechts € 14,50 per smartphone. Voor de ‘specials’ geldt een kleine toeslag. Dus heb je meerdere teams voor bijvoorbeeld een teamuitje, familiefeest of wat anders, dan kan je meerdere speurtochten afnemen. Je betaalt per smartphone. We adviseren 1 tot 6 deelnemers per smartphone.

speurtocht in Flevoland

Speurtocht in Flevoland; op jouw locatie?

Heb jij of ken jij een mooie locatie of plek waar we nog meer speurders blij mee maken? Meld je dan voor speurtocht Flevoland. Zo maken we nog meer mooie tochten in Flevoland.

Bel dan gerust voor de mogelijkheden of vul het formulier in op onze contactpagina.

speurtocht in Flevoland

Undercover Kids

Ga aan de slag om de ambtsketting van de burgemeester weer terug te vinden! Speur door de stad en ontdek waar de dief geweest is. Lukt het jullie om de ambtsketting weer terug te vinden?
speurtocht in Flevoland
speurtocht in Flevoland
speurtocht in Flevoland
Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.