Speurtocht in Drenthe

We hebben op dit moment een mooie auto speurtocht in Drenthe! De auto speurtocht langs de hunebedden in Drenthe is een mooie tocht voor jong en oud.

Drenthe is provincie met een rijke historie. Denk aan de hunebedden, maar ook aan de veengebieden, kamp Westerbork, diverse nationale natuurparken, Wild Lands en het Drents museum. Daarbij is Drenthe ook een ideale vakantiebestemming voor toeristen uit binnen- en buitenland. Door de grote diversiteit is er altijd wat te doen. Een speurtocht in Drenthe brengt je langs alle mogelijke mooie en interessante plekken.

speurtocht in Drenthe

Speurtocht in Drenthe; kosten?

Een speurtocht kost slechts € 14,50 per smartphone. Voor de ‘specials’ geldt een kleine toeslag. Dus heb je meerdere teams voor bijvoorbeeld een teamuitje, familiefeest of wat anders, dan kan je meerdere speurtochten afnemen. Je betaalt per smartphone. We adviseren 1 tot 6 deelnemers per smartphone.

Speurtocht in Drenthe; op jouw locatie?

Heb jij of ken jij een mooie locatie of plek waar we nog meer speurders blij mee maken?

Bel dan gerust voor de mogelijkheden of vul het formulier in op onze contactpagina

speurtocht in Drenthe bartje

Speurtocht per auto in Drenthe:
Volg de Hunebed Highway € 14,50

Drenthe heeft natuurlijk veel rust en ruimte, maar natuurlijk ook de hunebedden! Ontdek de historie van de hunebedden via de Hunebed Highway met ons app. Lees alles over de hunebedden en bekijk de duidelijk filmpjes!
speurtocht in Drenthe
speurtocht in Drenthe
speurtocht in Drenthe
Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.