Speurtocht voor gezin 8 t/m 12 jaar
€ 14,50 per smartphone
(1-6 deelnemers)

Even eruit en heerlijk door de bossen wandelen met het hele gezin of huishouden? Of zoekt u een leuk kinderfeestje voor kinderen van 8 t/m 12 jaar?

Aan de rand van Harderwijk is het startpunt van deze onvergetelijke speurtocht. Dus doe jullie wandelschoenen aan, neem de rugzak met eten en drinken mee want deze speurtocht is uniek.

 Wij nemen alle regels van de regering en RIVM in acht.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De tijdsduur is natuurlijk sterk afhankelijk van de wandel snelheid. Ga uit van 2 uur tot 2,5 uur inclusief alle opdrachten natuurlijk.
speurtochten

Speurtocht voor het gezin; hoe werkt het?

Als je de speurtocht voor gezin boekt via deze site, krijgt je via de mail een linkje om onze app en deze tocht te downloaden. Via onze app komt de speurtocht op jullie smartphone. (check onderaan even de specificaties voor de smartphone die je gaat gebruiken) 

Op het scherm van de smartphone zien jullie een icoontje, daar wandelen jullie naar toe. Natuurlijk gebruiken jullie de bestaande paden/wegen/routes die er zijn om bij dit icoontje te komen, dus zoeken zelf de juiste route. Eenmaal aangekomen bij dit icoontje komt er een opdracht vanzelf in het scherm. Als jullie de opdracht uitgevoerd hebben komt er weer een nieuw icoontje op het scherm, daar lopen jullie weer heen, info bekijken etc. etc. Check onze video over de uitleg speurtochten. 

Wat kan ik verwachten?
Onze speurtochten zijn kwalitatief goed in elkaar gezet. Op onze manier is het een echte mooie, leuke, avontuurlijke tocht. Door middel van foto’s, vragen en allerlei opdrachten, maken we onze tochten tot een ware beleving. 

– Tijdsduur +/- 1,5 uur – 2 uur.
–  Avontuurlijk speurtocht voor gezin (of kinderfeestje) door de bossen van     Harderwijk
– Leuk voor deelnemers vanaf +/- 8 jaar (zorg wel dat er altijd een volwassen      bij is)

Waar kan ik starten? 
– Start locatie: Watertorenweg, Harderwijk (i.v.m. corona is het erg druk in de    weekenden, dus let op!)
– Tijdsduur +/- 1,5 tot 2 uur
– Avontuurlijk speurtocht met diverse opdrachten
– Leuk voor deelnemers vanaf 8 jaar.

speurtocht kinderfeestje

Minimaal vereisten 
OS 11.0 of hoger Android 6.0 of hoger
– GPS beschikbaar
– Stabiele internet verbinding op game in te laden
– Min 300mb vrije ruimte op je smartphone voor foto/filmpjes
– Zorg voor volle batterij! 

Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.