Over ons

Leuk dat je even kijkt wie wij zijn! Wij zijn Yvette en Alex Kaper, de initiatief nemers van de site speurtochten Nederland. 

Yvette komt oorspronkelijk uit Friesland en heeft haar jeugd vooral veel tijd doorgebracht op en om het water. Ze is dan ook een echte Friese waterrat. Het ondernemen zit haar in het bloed, veel van haar familieleden zijn of waren ondernemers. 

Geboren en getogen op de Veluwe is Alex Kaper al vanaf 1992 in de recreatie branche werkzaam. Bijna letterlijk opgegroeid in de bossen van de Veluwe, is de kennis van de omgeving gigantisch. Samen met zijn vrouw, Yvette Kaper, runnen zij Adventure Veluwe.

Waarom dan speurtochten door heel Nederland?
In het voorjaar van 2020 ontstond dit idee, tijdens de eerste golf van de corona crisis. We gingen met onze kinderen veel naar het bos en wandelden er op los. Het hele land was in lockdown. Naar buiten mocht gelukkig wel weer en dus struinden wij elke dag door de Veluwse bossen. Voor onze kinderen hebben we toen een speurtocht gemaakt, puur als extra vermaak en extra educatie. Dit vertelden we aan vrienden die gelijk enthousiast waren. Zo is het balletje gaan rollen en kwamen er steeds meer speurtochten bij in de regio.  Ook vanuit onze partners kwam de vraag voor een speurtocht vanaf hun hotel of restaurant. 

Om meer mensen te laten genieten van de mooie plekken in Nederland zijn we dit nu verder aan het uitwerken en komen er steeds nieuwe speurtochten bij! 

Onze speurtochten zijn kwalitatief goed in elkaar gezet. Op onze manier is het een echte mooie, leuke, avontuurlijke of een culturele tocht. Door middel van video’s, foto’s, opdrachten die men kan uitvoeren of vragen, maken we onze speurtochten tot een ware beleving voor elke doelgroep. Onze speurtochten kunnen in de natuur, stad of op het water worden ingezet, kortom overal!

Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.