Speurtocht vanaf jouw locatie?

Waarom een speurtocht via speurtochtennederland.nl?
Onze speurtochten zijn kwalitatief goed in elkaar gezet. Op onze manier is het een echte mooie, leuke, avontuurlijke of een culturele tocht. Door middel van video’s, foto’s, opdrachten die men kan uitvoeren of vragen, maken we onze speurtochten tot een ware beleving voor elke doelgroep. Onze speurtochten kunnen in de natuur, stad of op het water worden ingezet, kortom overal!

Hoe werkt zo’n speurtocht?
De deelnemers boeken de speurtocht via onze site. Deze deelnemer krijgt via de mail een linkje om de app en speurtocht te downloaden. Via onze app komt de aangekochte speurtocht in scherm van de speurder. Op het scherm van de smartphone zien ze een icoontje, daar lopen de deelnemers naar toe. Men gebruikt de bestaande paden/wegen/vaarroutes die er zijn om bij dit icoontje te komen, dus zoeken zelf de juiste route. Eenmaal aangekomen bij dit icoontje komt de opdracht vanzelf in het scherm. Als men de opdracht uitvoert komt er weer een nieuw icoontje op het scherm, daar lopen ze weer heen, opdracht uitvoeren etc. etc.  Of men de opdracht goed of fout doet maakt niks uit, het volgende icoontje verschijnt op het scherm. Alle gemaakte foto’s en video worden opgeslagen om de eigen smartphone. (indien van toepassing bij de speurtocht)

Wil jij ook een unieke en op maat gemaakt speurtocht? 
Bel ons dan voor informatie via 0341-44175. 

Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.