Autospeurtocht

Een perfecte manier om de regio te ontdekken!

We hebben in een aantal provincies een tocht uitgezet. Bekijk hieronder de mogelijkheden om per auto op pad te gaan. Natuurlijk kan je onderweg ook zeker uitstappen en genieten van al het moois! 

Een speurtocht met de auto kan met elk gezelschap; samen, met gezin of familie. Maar ook leuk om als teamuitje te doen! Of met jullie autoclub!

Kortom, zoek je een leuke en vooral originele manier van een speurtocht in de auto kies dan uit ons aanbod

autospeurtocht

Speurtocht met de auto: de kosten?

Een tocht kost slechts € 14,50 per smartphone. Voor de specials geldt een kleine toeslag. Dus heb je meerdere teams voor bijvoorbeeld een teamuitje, familiefeest of wat anders, dan kan je meerdere speurtochten afnemen. Je betaalt per smartphone. We adviseren 1 tot 6 deelnemers per smartphone.

Speurtocht; vanaf of op jouw locatie?


Heb jij of ken jij een mooie locatie of plek waar we nog meer speurders blij mee maken?

Bel dan gerust voor de mogelijkheden of vul het formulier in op onze contactpagina

 

speurtocht in Gelderland

Autospeurtocht Veluwe
Ontdek de uitgestrekte natuur

In dit natuurgebied heeft de natuur bijna overal vrij spel. De Nederlandse big five, zoals edelherten of wilde zwijnen, krijgen hier ook de ruimte. Over de zandverstuivingen, in het kreupelhout, de dikke bossen en langs heidevelden.

Autospeurtocht Friesland
De tocht der tochten!

Ontdek Friesland en vindt de mooiste plekken van de Elfstedentocht. Plekken waar historie is geschreven, maar tijdens deze autospeurtocht door Friesland kom je ook hele bijzondere plekken tegen.

Autospeutocht Drenthe:
Volg de Hunebed Highway

Drenthe heeft natuurlijk veel rust en ruimte, maar natuurlijk ook de hunebedden! Ontdek de historie van de hunebedden via de Hunebed Highway met ons app. Lees alles over de hunebedden en bekijk de duidelijk filmpjes!
speurtocht in Drenthe
speurtocht in Drenthe
speurtocht in Drenthe
Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.