Autospeurtocht Friesland; 
Elfstedentocht € 14,50

De Elfstedentocht (Fries: Alvestêdetocht) is een bijna 200 kilometer lange schaatstocht over natuurijs die wordt georganiseerd door de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden. Vanwege de afstand en vanwege het heroïsche karakter wordt de Elfstedentocht ook wel “De Tocht der Tochten” genoemd.

Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, is vanouds de start- en aankomstplaats. De Elfstedentocht werd voor het eerst (officieel) in 1909 gereden. De meest recentste tocht vond plaats in 1997.

Autospeurtocht Friesland

Ontdek Friesland en vindt de mooiste plekken van deze tocht. Plekken waar historie is geschreven, maar tijdens deze autospeurtocht door Friesland kom je ook hele bijzondere plekken tegen. Zo kom je o.a. langs de vuurtoren van Harlingen, het beroemde keerpunt in Dokkum, de Molen in Sloten en natuurlijk mag de beroemde brouwerij van de Friese Sonnema Berenburg niet ontbreken.  Het leuke van deze speurtocht is dat je zelf kan kiezen welke locaties je wilt aandoen. Zo kan je zelf bepalen hoe lang je wilt speuren.

Kortom een hoop culturele en historische plekken die het bezoeken meer dan waard zijn.

speurtocht in Friesland

Hoe werkt deze autospeurtocht Friesland?
Als je de wandeling boekt via deze site, krijgt je via de mail een linkje om onze app en deze wandeling te downloaden. Via onze app komt de stadswandeling op jullie smartphone. (check onderaan even de specificaties voor de smartphone die je gaat gebruiken)  Op het scherm van de smartphone zien jullie een icoontje, daar lopen jullie naar toe. 

Natuurlijk gebruiken jullie de bestaande paden/wegen/routes die er zijn om bij dit icoontje te komen, dus zoeken zelf de juiste route. Eenmaal aangekomen bij dit icoontje komt er informatie over de locatie waar je bent vanzelf in het scherm. Als jullie de info bekeken hebben komt er weer een nieuw icoontje op het scherm, daar lopen jullie weer heen, info bekijken etc. etc. Check onze video over de uitleg speurtochten. 

Specificaties autospeurtocht Friesland:

– Kosten € 14,50 per smartphone
– Start locatie: Friesland, willekeurig, voorkeur Leeuwarden
– Tijdsduur +/- 3-6 uur (stoppen kan wanneer je wilt)
– Puur informatieve speurtocht; veel info en video’s.
– Leuk voor deelnemers vanaf 12 jaar.

 

autospeurtocht

Minimaal vereisten 
OS 11.0 of hoger Android 6.0 of hoger
– GPS beschikbaar
– Stabiele internet verbinding op game in te laden
– Min 300mb vrije ruimte op je smartphone voor foto/filmpjes
– Zorg voor volle batterij! 

Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.