Autospeurtocht Drenthe
Hunebed Highway € 14,50

Door de provincie Drenthe rijden is al een ware beleving, zeker over de Hunebed Highway! Drenthe barst van de  historie, mooie gebouwen, diverse heerlijke terrassen en veel top restaurants. Vanaf de Hunebed Highway zijn al deze hunebedden zo te vinden.

Tijdens deze culturele autospeurtocht Drenthe speuren jullie naar de historie van Drenthe en de hunebedden. Bij de hunebedden komt de info vanzelf op jullie smartphone. In elke jaargetijde is Drenthe geweldig om door te rijden.

autospeurtocht

Hoe werkt deze autospeurtocht Drenthe?


Als je de autospeurtocht boekt via deze site, krijgt je via de mail een linkje om onze app en speurtocht te downloaden. Via onze app komt de autospeurtocht door Drenthe op jullie smartphone. (check onderaan even de specificaties voor de smartphone die je gaat gebruiken)  Op het scherm van de smartphone zien jullie meerdere icoontjes. Rijdt naar diegene toe waar je heen wilt. 

Natuurlijk gebruiken jullie de bestaande paden/wegen/routes die er zijn om bij dit icoontje te komen, dus zoeken zelf de juiste route er naar toe. Eenmaal aangekomen bij dit icoontje komt er de informatie over het hunebed vanzelf in het scherm. Ook zijn er opdrachten onderweg die je kunt doen. Of jullie de opdracht goed of fout doet maakt niks uit, kies dan gewoon het volgende icoontje waar je heen wilt op het scherm. Check onze video over de uitleg speurtochten. 

Wat kan ik verwachten van de autospeurtocht Drenthe?

Onze speurtochten zijn kwalitatief goed in elkaar gezet. Op onze manier is het een echte mooie, leuke, avontuurlijke speurtocht. Door middel van video’s, foto’s en enkele opdrachten die jullie moeten uitvoeren of vragen, maken we onze autospeurtocht in Drenthe tot een ware beleving. Maar de hunebedden staan centraal in deze tocht. En alle hunebedden in deze speurtocht bezoeken wordt een te grote uitdaging, dus kies diegene uit waar jullie heen willen.

– Tijdsduur +/- 3 tot 6 uur. 
– Veel info over de historie van de hunebedden.
– We hebben zoveel punten er in gezet dat deze niet allemaal te doen zijn. Kijk dus goed waar je heen wilt rijden!!! 
– Vragen beantwoorden onderweg
– Foto’s en filmpjes maken 
– Leuk voor deelnemers vanaf 12 jaar 

Waar kan ik starten voor deze autospeurtocht in Drenthe? 

We adviseren om in de buurt van Emmen te starten. 

speurtocht in Drenthe

Voor al onze speurtochten geldt het volgende:

– Minimaal vereisten iOS 11.0 of hoger Android 6.0 of hoger
– GPS beschikbaar
– Stabiele internet verbinding op game in te laden
–  Min 300mb vrije ruimte op je smartphone voor foto/filmpjes
–  Zorg voor volle batterij! 

 

Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.