Alle speurtochten

Speurtochten door Nederland

Speurtochten Nederland heeft een diversiteit aan tochten. Speurtochten voor volwassen, leuk als familie-uitje of groepsuitje.  Zo kan je een speurtocht doen op het water, in de stad of in de natuur. Er is voor iedereen een gave tocht te vinden. Wil je een culturele wandeling of liever een avontuurlijke? Op diverse locaties bieden we meerdere tochten aan, zo kan je zelf kiezen! Ideaal toch? Onze speciale tochten hebben een bepaald thema of zijn tijdelijk beschikbaar.  Ook kan je hier tochten vinden voor een kinderfeestje.

Mocht je vragen hebben of meer info wensen over ons of over onze speurtochten, laat het dan weten. We zijn te bereiken via 0341-441175.

Veel plezier met onze tochten! Check hier het overzicht 

 

Speurtochten

Speurtochten Nederland; hoe werkt het precies? 
Het begint met het uitzoeken van een speurtocht in de provincie waar je wilt gaan speuren. Vervolgens vul je je gegevens in en betaal je online. Via de mail krijg je dan de bevestiging en een link van het spel. Als je op de link in mail drukt wordt onze app op je smartphone gezet incl. de speurtocht die je hebt aangevinkt.

Wij adviseren om de speurtocht pas aan te schaffen op de dag dat je deze wilt gaan doen. Let op, als je de speurtocht activeert blijft deze max. 8 uur actief. Tijd voldoende om de speurtocht te volbrengen. Denk je wel aan een volle batterij?

De locatie waar jullie staan wordt gemarkeerd door een blauw bolletje. De locatie waar je je weg naar toe moet vinden is een incoontje. Bij dit icoontje aangekomen, komt de opdracht vanzelf in je scherm. Na deze opdracht zie je een volgende icoontje in je scherm, daar ga je weer naar toe etc. etc. Er zijn veel diverse opdrachten  te vinden bij de speurtochten o.a. vragen beantwoorden, foto’s maken, video;s maken en een memory spel. Bij de culturele tochten komt alleen informatie in je scherm als je bij het betreffende icoontje bent, deze speurtochten zijn dus puur informatief. 

Alle speurtochten kosten slechts € 14,50 per smartphone. Voor de specials geldt een kleine toeslag. Dus heb je meerdere teams voor bijvoorbeeld een teamuitje, familiefeest of wat anders, dan kan je meerdere speurtochten afnemen. Je betaalt per smartphone. We adviseren 1 tot 6 deelnemers per smartphone.

Wat kan ik verwachten?
Onze tochten en stadswandelingen zijn kwalitatief goed in elkaar gezet. Op onze manier is het een echte mooie, leuke, avontuurlijke of culturele tocht. Door middel van foto’s en uitleg over de punten, maken we onze tochten tot een ware beleving van jong tot oud.

speurtochten

Kies jullie tocht.

Door het stadscentrum, door de bossen of over het water. Voor iedereen is er een tocht die aansluit bij de wensen.

Reserveer.

Kies een dag en start tijd dat jullie willen gaan speuren, betaal online en klaar! Via de mail krijgen jullie alle info direct toegestuurd. 

Genieten!

Nu komt het er op aan….
Speuren maar…. Veel plezier en geniet er van. 

Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.